Modele de fluturasi publicitari

-Modelul a6 sont ca si dimensiuni 148 x 105 mm si reprezinta un sfert dintr-un a4. Este modelul pe care probabil il cunoasteti Sub denumirea de carte postala. Modelul de pliant a5 la A6 (148 x 105 mm) sont dimensies unui Flyer a6. Este gandit la fel ca un pliant a5, doar ca este la jumatate ca si suprafata, fiind utilizat pentru campanii care nu doresc a transmite potentialilor clienti un volum Mare de informatii, ci se canalizeaza mai mult catre un mesaj scurt Dar de impact. -Modelul a5 sont ca si dimensiuni 210 x 148 mm si reprezinta jumatate dintr-un a4. Este cel mai mare Flyer ca si suprafata si se recomanda atunci cand aveti multe informatii de Comunicat. Modelul de pliant a4 la DL (210 x 100 mm) sont dimensies unui Flyer DL. De obicei se pliaza ca Scrisorile (atunci cand se tipareste in format Portret) Dar se mai poate plia si GEN “fereastra” (atunci cand se tipareste in format Landscape). Este cel mai folosit dintre modelele de pliante. Recomandat pentru Restaurante, pizzerii, Fast-Food-URI, etc. Modelul de Flyer DL (210 x 100 mm) reprezinta 1/3 dintr-un a4.

Se poate tipari atat PE verticala cat si PE orizontala si este cel mai des folosit modèle de Flyer. -Modelul 1/3 DIN A4 sont ca si dimensiuni 210 x 100 mm si reprezinta o Treime dintr-un a4. De obicei se tipareste en format portrait (adica PE verticala) Dar ofera si posibilitatea tiparirii en format Landscape (adica PE orizontala). Este cel mai folosit dintre modelele de flyere. Modelul de pliant a4 la a5 (210 x 148 mm) sont dimensies unui Flyer a5. Este un pliant cu 4 fete, Gen “carticica”, si se Bucura de o foarte Mare popularitate datorita acestui aspect. -Modelul de Flyer cu stanta poate avea ori dimension unui Flyer 1/3 DIN A4, (respectiv 210 x 100 mm) denumit Generic si Flyer DL, ori poate fi mai mare, avand 295 x 105 mm. En ambele variante, se aplica stanta pe care o puteti observa in simularile de mai jos. Modelul de Flyer a5 (210 x 148 mm) reprezinta 1/2 dintr-un a4. Este flyerul cu cea mai mare suprafata tiparita si se recomanda a fi folosit cand se doreste transmiterea mai multor informatii/promotii, etc.

Modelul de Flyer A6 (148 x 105 mm) reprezinta 1/4 dintr-un a4. Este cel mai mic Model de Flyer, avand dimensia unei carti postale. In oferta tipografiei noastre sunt incluse flyere printate in policromie, de diverse formiate (A6, a5, 1/3 DIN A4), PE o singura FATA sau FATA/verso, PE hartie Mata sau lucioasa, DIN sidki colotech sau Mondi. Taierea se face cu ghilotine électronice programabile, iar pentru un aspect si mai atragator puteti opta pentru Serviciul CONEX de plastifiere. Echipa Noastra sont misiclusion de a va Consilia asupra modelelor optime de flyere si pliante pe care le puteti realiza. Enumeram in continuare variantele cele mai cunoscute si caracteristicele acestora. Pentru ca flyerele sa refletent profesionalismul afacerii pe care o reprezentati, va recomandam respectarea urmatoarelor sfaturi: 8. daca desfasurati o Campanie de vanzari sau oferiti un serviciu cu discount, Puteti folosi Flyer-UL ca un mod de a monitoriza activitatea de marketing prin oferirea unui bonus celuJe care il pastreaza si il prezinta atunci cand Vine sa beneficieze de promotia sau Serviciul oferit. 10. tineti cont de cerintele tipografiei atunci cand trimiteti Flyer-UL spre printare. Tipografia conseils Media va recomanda sa utilizati imagini care sa AIBA o rezolutie de minim 300 dpi, saigner de 2-3 mm, iar textul sa fie convertit la curbe.

Utilizate, de cele mai multe ori, dans cadrul actiunilor de Sampling, flyerele trebuie sa respecte cateva conditii pentru a garanta o expunere Cat mai ridicata in randul potentialilor clienti, transformand astfel o simpla coala de hartie intr-un puternic instrument de marketing.